Nieuwe badkamer installeren nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe badkamer installeren? Wilt u graag uw badkamer renoveren of wilt u uw badkamer uitbreiden? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben alle ervaring en expertise in huis waar u naar op zoek bent. Wij kunnen uw droombadkamer realiseren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en weten waar wij over praten. Wij leveren in korte tijd een topkwaliteit badkamer aan u. Heeft u al een beeld hoe u de badkamer wilt indelen? Of heeft u werkelijk geen idee hoe het eruit moet komen te zien? Wij maken gratis en vrijblijvend een tekening op maat en verwerken hierin uw wensen. Wij zijn het adres voor het nieuwe badkamer installeren.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Nieuwe badkamer installeren op maat

Wilt een nieuwe badkamer installeren? Zodra u contact met ons opneemt, maken wij een afspraak om bij u thuis te komen kijken. Hier maken wij graag kennis met u en bekijken wij de ruimte aandachtig. Doordat wij kosteloos de meting uitvoeren, weet u altijd zeker dat het klopt. Soms kan een centimeter verschil ervoor zorgen dat uw wc niet goed aangesloten kan worden. Het is onze verantwoording dat het goed aangesloten wordt. Nieuwe badkamer installeren is voor ons dagelijks werk en wij weten precies waar wij aan beginnen. Wij brengen u graag op de hoogte over de gedane werkzaamheden en de werkzaamheden die nog gedaan moeten worden.

Wij komen uw nieuwe badkamer installeren

Onze specialisten zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werkzaamheden. Wij nemen u mee in het proces en communiceren elke bouwfase van te voren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Van een badkamer wilt u jarenlang plezier hebben. De periode dat wij in uw huis werken moet daarom ook zo aangenaam mogelijk verlopen. Alleen dan kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Wij begrijpen dat het ongemakkelijk is als vreemden over de vloer komen en zullen er alles aan doen om de nieuwe badkamer installeren snel te klaren zodat u de badkamer kan gaan inrichten.

Jarenlange ervaring met nieuwe badkamer installeren

Het maakt niet uit of u al een badkamer gekocht heeft die geïnstalleerd moet worden of het een nieuwe badkamer installeren is in nieuwbouwhuizen of dat het om een renovatie gaat. Wij zorgen voor de montage en geven u advies op maat om de badkamer zo mooi mogelijk af te werken. Ook bij het adviseren en begeleiden van een nieuwe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404