Badkamerrenovatie nodig?

Heeft u een prima badkamer die op zich functioneert maar die behoorlijk aan vernieuwing toe is? Of bent u simpelweg toe aan een make-over van uw badkamer omdat de oude stijl u niet meer bevalt?  Misschien denkt u erover om het bad te vervangen door een inloopdouche? En is het toilet of het wastafelmeubel echt aan vervanging toe? Of moet de tegelvloer hoogstnoodzakelijk veranderd worden? Voor een badkamerrenovatie bent u bij de vriendelijke specialisten van Badkamerplaatsen.com aan het goede adres! Badkamerplaatsen.com kan inmiddels bogen op 20 jaar ervaring in het plaatsen en renoveren van badkamers in de regio Utrecht. Wij regelen uw badkamerrenovatie van a – z en garanderen de hoogste kwaliteit. We leveren al meer dan 20 jaar topprestaties op het gebied van sanitair, tot volle tevredenheid van onze klanten. Wordt uw badkamerrenovatie de volgende?!

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamerrenovatie van Badkamer Plaatsen.com

Waarom zou u kiezen om uw badkamerrenovatie door Badkamerplaatsen.com te laten verzorgen? Wij kunnen het u haarfijn uitleggen. Wij geven u gratis advies over de badkamerrenovatie en komen de badkamer kosteloos bij u inmeten. Als alle tekeningen en het ontwerp van uw badkamer zorgvuldig met u zijn doorgenomen, gaan we over tot planning. Wij plannen de uitvoering van uw badkamerrenovatie zorgvuldig en communiceren wij iedere bouwfase ruim van tevoren. Doordat wij alles helder met u bespreken, komt u bij Badkamerplaatsen.com nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast werken wij al jaren samen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens. Naast het vakmanschap wat u mag verwachten bij Badkamerplaatsen.com, kunt ook op vakmanschap en ervaring rekenen bij de hiervoor genoemde vaklui. Van het demonteren tot het uiteindelijke resultaat blijven wij met u overleggen. Samen met u kijken we naar de beste oplossingen.

Snel en effectieve badkamerrenovatie binnen 2 weken

Badkamerplaatsen.com streeft ernaar om uw badkamerrenovatie binnen twee weken afgerond te hebben, omdat wij als geen ander weten hoe vervelend het is als u uw badkamer niet kunt gebruiken. Ondanks dat wij snel werken, gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en leveren wij een prachtig eindproduct waar u weer jaren plezier van kunt hebben. Heeft u al badkamermeubilair of tegels gekocht? Dat is geen enkel probleem, Badkamerplaatsen.com plaatst en installeert alles zoals u het bedacht heeft. Natuurlijk kunnen wij ook met u samen om de tekentafel, zodat wij u kunnen adviseren bij een nieuw te ontwerpen badkamer en u kunnen begeleiden om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404