Badkamermontage nodig?

Bent u zoekende naar een ervaren en vakkundig bedrijf dat een badkamermontage voor u kan uitvoeren? Wilt u dat een specialist uw badkamermontage gaat doen? U heeft wel alle materialen, vloer- en wandtegels en sanitair in huis, maar u ziet als een berg op tegen de badkamermontage? Laat professioneel Badkamer Plaatsen.com de badkamermontage voor u uitvoeren! U wordt van a tot z ontzorgd en bovendien kunt u binnen no time weer gebruik maken van uw badkamer! Wij zien het als onze taak om u te adviseren en begeleiden. Badkamer Plaatsten.com is de vakspecialist die met u meedenkt over een badkamermontage. Van offerte tot de oplevering. Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht en door onze centrale ligging kunnen wij in Utrecht en wijde omstreken een badkamermontage realiseren. Al meer dan 20 jaar verzorgt Badkamer Plaatsen.com badkamermontage, badkamer plaatsen, badkamer installeren en badkamer renovatie. Naast deze werkzaamheden bouwen wij ook toiletruimtes en leggen tegelvloeren.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Alleen vakmensen voor uw badkamermontage

Voordat Badkamer Plaatsen.com bij u de badkamermontage gaat uitvoeren en voor u een prachtig nieuwe badkamer oplevert, komen we graag eerst bij u thuis langs. U krijgt gratis advies en we meten uw badkamer ook gelijk kosteloos in. Geheel naar uw wensen stellen we dan een planning op. We zijn de beste planners, zijn altijd vriendelijk en wij garanderen dat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. Wij hanteren namelijk korte lijnen en daarbij zijn we duidelijk in onze communicatie. U krijgt bij Badkamer Plaatsen.com een vast contactpersoon, die helemaal op de hoogte is van uw badkamermontage. Bovendien communiceert de contactpersoon iedere bouwfase van tevoren en daarom staat u nooit voor verrassingen. Ook op financieel gebied komen er geen nare verrassingen tevoorschijn. Ook daarom komen we graag eerst bij u thuis langs. Badkamer Plaatsen.com hanteert namelijk geen standaard kosten om uw kostenplaatje te berekenen. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij met u duidelijke afspraken maken. Wij maken voor u een passend kostenoverzicht, zodat u een goede beslissing kunt nemen. Vakmanschap is bij ons vanzelfsprekend, daarom werken wij ook alleen maar samen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens.

Kwaliteit en lage prijs voor badkamermontage

Wilt u meer weten over de badkamermontage door Badkamer Plaatsen.com? U kunt alvast een kijkje nemen op onze website. Het maakt ons niet uit of we een grote badkamermontage gaan doen of juist een kleiner formaat. Neem gauw contact met ons op of vul vrijblijvend het formulier voor een offerte in!

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404