Badkamer zetten

Bent u erg enthousiast geweest met het aanschaffen van materialen en sanitair om uw nieuwe badkamer te installeren of uw bestaande badkamer te renoveren, maar valt dat in de praktijk toch erg tegen? Of misschien kwam er onverwacht een kink in de kabel? Lieten werklui u in de steek of loopt u ergens anders op vast? U bent hiervoor bij Badkamerplaatsen.com aan het juiste adres, want wij helpen u uw problemen op te lossen door een badkamer volledig te zetten. Badkamerplaatsen.com heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring met het zetten van badkamers in de regio Utrecht. Al honderden tevreden klanten gingen u voor, zowel klanten die zelf al sanitair hadden gekocht of klanten die nog helemaal moesten beginnen met hun ontwerp. U zult verbaasd staan over ons vakmanschap en onze deskundigheid, voor ons een vanzelfsprekendheid maar wat u niet overal treft. Het is belangrijk om te noemen dat daarbij onze prijs voor het zetten van uw badkamer laag is en wij u bovendien van a tot z ontzorgen.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer zetten met Badkamer Plaatsen.com

Badkamerplaatsen.com heeft een zeer doeltreffende werkwijze. Wij geven u gratis advies en komen uw badkamer kosteloos inmeten. Wij denken met u mee over uw wensen voor de badkamer en bekijken wat de technische mogelijkheden zijn. Onze planners zijn de beste en daarom kunnen wij uw badkamer binnen twee weken zetten. Van tevoren communiceren wij over alle bouwfases en blijven dat doen bij iedere nieuwe bouwfase. Zo komt u bij Badkamerplaatsen.com nooit voor verrassingen te staan. Omdat Badkamerplaatsen.com kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, werken wij alleen met de beste mensen die uw badkamer komen zetten en afwerken. De badkamermonteurs, timmerlui, stukadoors. elektriciens, loodgieters en tegelzetters zijn ervaren en zijn de beste in hun vakgebied. Daarbij zijn en blijven onze medewerkers altijd vriendelijk.

Snel en effectief badkamer zetten

Bij Badkamerplaatsen.com zeggen we: Blijf niet langer tobben in uw oude badkamer of blijf niet langer zoeken  om uw badkamer te komen zetten. Wij zorgen ervoor dat u na een korte tijd weer veel plezier kunt hebben van uw nieuwe badkamer of dat uw badkamer in een ander of nieuw huis een sieraad voor het huis wordt. Ontzeg uzelf niet langer het niet kunnen nemen van een luxueus bad of een welverdiende douche. Het opbergen van handdoeken en andere spullen is straks heel gemakkelijk en uw waterbesparende toilet is goed voor milieu en portemonnee. Bel ons vrijblijvend!

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404