Badkamer zetten

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Wilt u een badkamer zetten laten door een ervaren badkamerinstallateur? Badkamer Plaatsen.com heeft de ervaring en expertise om uw droombadkamer zo snel mogelijk te realiseren. Vakmanschap is bij ons vanzelfsprekend. Badkamer Plaatsen.com is al meer dan 20 jaar dé badkamerinstallateur in de regio Utrecht. Wij zijn hét adres voor badkamer montage, badkamer plaatsen en badkamer installeren. Een badkamer zetten laat u over aan de specialist! Wij zijn allround in ons werk en werken samen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens. Het maakt ons niet uit of het een grote of kleine badkamer betreft. U kunt ons inschakelen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Heeft u al een badkamer gekocht? Wij zorgen graag voor de montage en installatie. Heeft u nog geen ontwerp dan adviseren en begeleiden wij u bij het maken hiervan. Een badkamer zetten kost tijd. Wij zorgen ervoor dat u zo kort mogelijk in de rommel zit en willen binnen 2 weken uw badkamer afgerond hebben. Dit lukt ons dankzij een strakke planning en heldere communicatie.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer zetten met Badkamer Plaatsen.com

U heeft een vast contactpersoon die iedere bouwfase van te voren communiceert. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. U weet precies wanneer wij demonteren, leidingen aanbrengen, elektrawerk uitvoeren, tegels zetten en het sanitair plaatsen. Als u contact met ons opneemt komen wij graag bij u thuis kennismaken. We luisteren naar uw wensen en bekijken of dit technisch uitvoerbaar is. Stap voor stap spreken we alles met u door. U krijgt van ons gratis advies en wij komen kosteloos inmeten. Bij oplevering geven we u uitleg over het gebruik en onderhoud. Vindt u het lastig om vreemd volk over de vloer te hebben. Wij proberen u zo min mogelijk overlast te bezorgen en zijn altijd beleefd en vriendelijk.

Snel en effectief badkamer zetten

Wilt u graag vooraf weten wat de kosten zijn van badkamer zetten? U kunt met een paar klikken direct online de kosten berekenen. Ook kunt u een offerte aanvragen. Als u ons inschakelt voor de installatie van uw badkamer dan regelen wij alles van A tot Z. Voor u het weet kunt u gebruik maken van uw droombadkamer. U zult jarenlang plezier hebben van uw badkamer die is geïnstalleerd door Badkamer Plaatsen.com. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht van offerte tot aan de oplevering. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404