Badkamer verbouwen Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar een all round bedrijf waar u van op aan kunt? Bent u op zoek naar badkamer verbouwen Utrecht? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Badkamerplaatsen.com. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Badkamerplaatsen.com is het bedrijf dat met u meedenkt. Wilt u uw badkamer renoveren, compleet verbouwen of nieuw plaatsen? De vakmannen van Badkamerplaatsen.com draaien daar hun hand niet voor om. Wij werken met professionele vakmannen die graag voor u aan de slag gaan. Ons team bestaat alleen uit specialisten: badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmermannen, stukadoors en elektriciens. Vakmanschap is bij ons vanzelfsprekend en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Een badkamer verbouwen Utrecht laat u over aan de vakmannen van badkamerplaatsen.com!

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Snel uw badkamer verbouwen Utrecht?

Badkamer verbouwen Utrecht nodig? Badkamerplaatsen.com is een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat om badkamer verbouwen Utrecht. Wij hebben 20 jaar ervaring met het renoveren, verbouwen en aanbouwen van badkamers, toiletruimtes en tegelvloeren. Bij Badkamerplaatsen.com bent u aan het juiste adres voor experts die met u meedenken. Bent u al in het bezit van een bouwtekening of weet u niet hoe u uw ideeën moet vertalen naar een ontwerp? Badkamerplaatsen.com neemt dit graag van u over. Wij nemen alles goed met u door en maken een goede planning zodat wij in 2 weken uw badkamer af kunnen ronden. Wij werken met de beste planners en communiceren iedere stap met onze klanten. Wij geven gratis advies en komen kosteloos bij u inmeten. Badkamerplaatsen.com is het adres voor badkamer montage, badkamer plaatsen en badkamer installeren. 

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404

Meer weten over badkamer verbouwen Utrecht?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de verbouw van uw badkamer? Wilt u uw badkamer vergroten, veranderen of renoveren? Door uw wensen te bespreken met de vakmannen van Badkamerplaatsen.com weet u heel snel wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn. Wij werken met de beste vakmannen uit de regio Utrecht. Badkamerplaatsen.com neemt u alle zorg uit handen. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Daarnaast controleren wij alle artikelen, brengen wij leidingen aan, zorgen wij voor elektra en zetten wij tegels. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en onze afgeronde projecten. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.