Badkamer laten plaatsen?

Wilt u een badkamer laten plaatsen en zoekt u een professionele en ervaren badkamerinstallateur? Bij Badkamer Plaatsen.com bent u aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar zijn wij dé badkamerinstallateur in de regio Utrecht en onze vaklui hebben al honderden badkamers geplaatst. Bij een mooie badkamer laten plaatsen komt heel wat kijken. Badkamer Plaatsen.com heeft alle expertise in huis om de badkamer van uw dromen te realiseren. Wij zijn allround en bouwen badkamers, toiletruimtes, tegelvloeren en nog meer op sanitair gebied. Heeft u al een ontwerp? Wij komen graag bij u thuis kennis maken om het ontwerp samen door te nemen. Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken wat er technisch mogelijk is. Wij geven gratis advies en komen kosteloos inmeten. Een badkamer laten plaatsen door Badkamer Plaatsen.com betekent dat u binnen korte tijd kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Wij werken alleen met ervaren specialisten in hun vakgebied. Denk hierbij aan badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens. Alle werkzaamheden gebeuren volgens een strakke planning. Een goede planning en duidelijke communicatie zijn heel belangrijk om uw badkamer zo snel mogelijk op te leveren. Wij willen namelijk in 2 weken uw badkamer afgerond hebben.

Bereken direct online uw offerte!

  Wilt u een offerte ontvangen? We komen graag eens langs voor een vrijblijvend bezoek om de situatie op te nemen en zodoende een passende vrijblijvende offerte te kunnen maken.

  Ik ben geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte voor:

  Het betreft:

  Levertermijn:

  Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

  Nieuwe badkamer laten plaatsen door Badkamer Plaatsen.com!

  Een vaste contactpersoon houdt u tijdens het bouwproces van iedere fase op de hoogte. Elke stap die we zetten wordt met u gecommuniceerd. U weet precies waar wij mee bezig zijn. Eerst komt de demontage, gevolgd door het aanbrengen van de leidingen en het elektrawerk. Daarna volgt het tegelwerk en als laatste wordt het sanitair geplaatst. U komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Alles wordt van A tot Z door ons geregeld. Persoonlijke aandacht van offerte tot aan de oplevering is onze kracht!

  Goede communicatie bij het laten plaatsen van uw badkamer

  Uw badkamer laten plaatsen door de vakmensen van Badkamer Plaatsen.com is een verstandige keuze. Vakmanschap is bij ons vanzelfsprekend en u zult van deze investering veel plezier hebben. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Ook staan wij bekend om onze vriendelijkheid. Het is niet niks om vreemde mensen over de vloer te hebben en daar houden wij rekening mee. Bent u benieuwd naar de badkamers die wij gerealiseerd hebben? Neem dan een kijkje op deze website bij onze afgeronde projecten. Laat u inspireren door de diversiteit. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!

  Contactgegevens

  Kom in contact met ons!

  Telefoon

  06 - 29215624

  Volg ons

  Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
  Polisnummer: 3920404