Badkamer installatie nodig?

Badkamer installatie nodig? Is uw badkamer verouderd of heeft u een nieuwe badkamer nodig voor uw nieuwe huis? Dan is Badkamer Plaatsen.com het juiste adres voor u. Badkamer installatie is echt een klus voor de vakman en het team van Badkamer Plaatsen.com bestaat dan ook uit louter specialisten. Onze badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmermannen, stukadoors en elektriciens zijn stuk voor stuk specialist in hun vakgebied. Vakmanschap is bij ons vanzelfsprekend. Het maakt voor ons geen verschil of het een grote of kleine badkamer betreft en of het om nieuwbouw of renovatie gaat. Wij zorgen niet alleen voor de montage maar wij adviseren en begeleiden u ook als u nog geen idee heeft hoe de nieuwe badkamer eruit moet zien. We zijn allround in ons werk en hebben al meer dan 20 jaar ervaring. In al die jaren hebben wij honderden badkamers gebouwd. Elders op deze website ziet u een aantal project die wij afgerond hebben. Laat u inspireren en overtuig uzelf ervan dat Badkamer Plaatsen.com uw droombadkamer kan realiseren. Wij zijn hét adres voor badkamermontage, badkamer plaatsen en badkamer installeren.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer installatie van Badkamer Plaatsen.com

Op zoek naar een badkamer installatie? Wij komen eerst bij u thuis om alles rond de badkamer installatie door te spreken. Misschien heeft u al een ontwerp en dan kijken wij naar de technische mogelijkheden. Ook kunnen wij u adviseren als u nog geen idee heeft over de inrichting van de nieuwe badkamer. Wij proberen voor u de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Als u akkoord gaat met ons voorstel dan maken we een goede planning. Wij zijn de beste planners omdat dit voor beide partijen het beste resultaat geeft. Wij zorgen ervoor dat de bouwfasen precies op elkaar aansluiten. We spreken stap voor stap alle werkzaamheden met u door zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Ons doel is om in 2 weken uw badkamer af te ronden.

Snel en effectieve badkamer installatie

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en u krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon. Het is belastend om dagenlang werklui over de vloer te hebben, dat begrijpen wij. Daarom zult u in ons team geen chagrijnige mensen aantreffen want iedereen die bij ons werkt is vriendelijk. De badkamer installatie moet voor zo min mogelijk overlast zorgen, daar doen wij ons best voor. Op alle terreinen willen wij een topprestatie leveren en er wordt geen enkele concessie aan kwaliteit gedaan. Als u Badkamer Plaatsen.com inschakelt dan wordt alles van A tot Z geregeld voor u!

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404