Badkamer installatie nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat binnen korte tijd een badkamer installatie voor u kan uitvoeren? Is uw badkamer nodig aan vervanging toen, maar ziet u op tegen de badkamer installatie van een nieuwe badkamer? Heeft u alle spullen voor een badkamer installatie al in huis, zoals een nieuw wastafelmeubel, tegels, een toiletpot en een bad, maar ziet u toch op tegen het werk? Schakel dan meteen Badkamer Plaatsen.com in! Wij zijn de vakspecialist die met u meedenkt en deskundig de nieuwe badkamer installatie voor u verzorgt, netjes en snel! Het maakt bij ons niet uit of het om een kleine of een grote badkamer gaat, wij gaan enthousiast met ieder project aan de slag. Binnen no time is de badkamer installatie met Badkamer Plaatsen.com voor elkaar en kunt u genieten van een mooie nieuwe badkamer. Badkamer Plaatsen.com is gevestigd in Utrecht. Door onze centrale ligging kunnen wij in een grote regio een badkamer installatie realiseren, dus ook bij u! In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en expertise opgedaan. Veel huiseigenaren wisten ons tot hun grote tevredenheid te vinden voor een badkamer installatie. Lees gauw verder hoe Badkamer Plaatsen.com te werk gaat. Van één ding kunt u alvast uitgaan: wij laten u niet langer dan nodig is in het stof van de badkamer verbouwing zitten, maar gaan voortvarend aan de slag!

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer installatie van Badkamer Plaatsen.com

Al ruim 20 jaar verzorgt Badkamer Plaatsen.com de badkamer installatie en andere sanitaire verbouwingen. Naast een badkamer installatie bouwen wij ook toiletruimtes en leggen tegelvloeren. Feitelijk verzorgen we alles op sanitair gebied, dus u kunt bij ons voor alle werkzaamheden terecht. Wij verzorgen de badkamer installatie als casco, als nieuwbouw of voeren een complete renovatie uit. In ons werk zijn wij allround. We zijn altijd vriendelijk en maken er een punt van om u van a tot z te ontzorgen. Wij werken daarom ook alleen maar met specialisten, die wij in de afgelopen jaren goed hebben leren kennen en die erom bekend staan dat ze net zulk vakwerk willen leveren als wij dat willen. Voor uw badkamer installatie werken we samen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens. Samen met deze vaklui hebben we ervaring met honderden badkamer installaties, badkamer plaatsingen en badkamer renovaties. Vakmanschap is voor ons, en voor iedereen die bij uw badkamer installatie betrokken is, vanzelfsprekend.

Snel en effectieve badkamer installatie

fWat Badkamer Plaatsten.com betreft gaan aan een snelle en vakkundige badkamer installatie een goede planning en heldere communicatie vooraf. Wij zijn de beste planners en kunnen binnen korte tijd uw badkamer plaatsen. Badkamer Plaatsen.com ziet het als zijn taak om u te adviseren en te begeleiden van begin tot eind, dus van offerte tot aan oplevering. We geven u overigens gratis advies en komen graag kosteloos bij u inmeten, alvorens wij aan de slag gaan met de planning voor uw badkamer installatie. Persoonlijke aandacht staat daarbij centraal en ook mogen we dat met een gerust hart onze kracht noemen. Wij weten namelijk als geen ander wat het is om in een stoffige bouwomgeving te zitten, waardoor we zo snel mogelijk uw mooie badkamer installatie regelen en u niet onnodig lang in de verbouwingsrommel zit. Dat betekent niet dat wij concessies doen aan kwaliteit, want onze missie is om op alle terreinen een topprestatie te leveren. Bovendien heeft u bij Badkamer Plaatsen.com altijd een vast contactpersoon, die volledig op de hoogte is van uw badkamer installatie en waardoor de communicatielijnen kort blijven. Uw contactpersoon communiceert elke bouwfase van tevoren, dus u bent altijd volledig op de hoogte van de werkzaamheden. Bij ons wordt u daarom nooit voor verrassingen gesteld.

Geen standaard kosten voor badkamer installatie

Natuurlijk bent u benieuwd welke kosten Badkamer Plaatsen.com voor een badkamer installatie in rekening brengt. Badkamer Plaatsen.com hanteert geen standaard kosten om uw kostenplaatje te berekenen. Daarom komen wij graag eerst bij u thuis langs om uw badkamer te bekijken. Aan de hand van onze bevindingen kunnen wij met u duidelijke afspraken maken. Wij maken voor u een passend en duidelijk kostenoverzicht, zodat u een eerlijke en weloverwogen beslissing kunt nemen. Ook op het gebied van kosten komt u dus bij Badkamer Plaatsen.com nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over badkamer installatie?

Hebben we u geïnteresseerd om samen met onze vakmensen uw badkamer installatie te mogen verzorgen? Badkamer Plaatsen.com is hét adres voor Utrecht en de wijde omgeving voor de badkamer installatie, badkamer montage en badkamer plaatsen. Met ons heeft u professionals in huis en bent u verzekerd van een prachtige badkamer installatie, die snel en vakkundig opgeleverd wordt. Neem op onze website alvast een kijkje om te zien welke projecten wij allemaal al, naar grote tevredenheid van de huiseigenaars, opgeleverd hebben. Wellicht doet u daar ook goede ideeën op voor uw eigen badkamer. U kunt het allemaal aan ons voorleggen en met ons bespreken. Weet u al helemaal wat u voor uw badkamer wilt? U kunt via de website ook meteen een vrijblijvende offerte opvragen! Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten en bij een kop koffie uw wensen te bespreken.

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404