Badkamer installateur nodig?

Bent u op zoek naar een badkamer installateur? Is uw huidige badkamer aan vervanging toe of wilt u uw badkamer uitbreiden? Zoekt u dan niet verder. Bij Badkamerplaatsen.com bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een badkamer installateur. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben in de loop van de jaren een groot team van experts om ons heen verzameld en wij werken wij met de beste vakmannen uit de regio. Wij zijn een allround installatiebedrijf en wij werken alleen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmermannen, stukadoors en elektriciens. Voor een badkamer installateur bent u bij Badkamerplaatsen.com in goede handen. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze diensten en de afgeronde projecten bij onze klanten. 

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer installateur van Badkamer Plaatsen.com

Op zoek naar een betrouwbare badkamer installateur? Badkamerplaatsen.com is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het renoveren en monteren van badkamers. Of u nu in het bezit bent van een casco woning zonder badkamer, een verouderde badkamer of een kleine badkamer; bij Badkamerplaatsen.com is dit geen enkel probleem. Bij ons is vakmanschap is vanzelfsprekend. Wij werken al meer dan 20 jaar met de beste vakmannen en hebben meer dan honderden badkamers geïnstalleerd in de omgeving van Utrecht. Het is erg belangrijk dat wij ons houden aan een strak schema. Wij bespreken graag met u uw wensen en zorgen ervoor dat u binnen 2 weken kunt genieten van een nieuwe badkamer op maat. Een goede communicatie met uw badkamer installateur is belangrijk en daarom krijgt u altijd een vast contactpersoon toegewezen. Iedere bouwfase communiceren wij met u zodat u precies weet hoe de zaken ervoor staan en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 

Badkamer installateur met jarenlange ervaring

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een badkamer installateur? Bent u benieuwd wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij geven altijd gratis advies en komen kosteloos bij u inmeten. Bent u in het bezit van een bouwtekening? Dan onderzoeken wij direct of de technische kant haalbaar is. Vindt u het lastig om uw wensen te vertalen in een ontwerp? Dan gaan onze vakmannen direct voor u aan de slag om een passend ontwerp te maken. 

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404