Badkamer installateur nodig?

Wilt u graag een nieuwe badkamer en zoekt u een ervaren badkamer installateur? Badkamer Plaatsen.com is al meer dan 20 jaar dé badkamer installateur in de regio Utrecht. Heeft u al een ontwerp dan komen wij graag bij u thuis om het ontwerp te bespreken en de technische mogelijkheden te bekijken. Als u de badkamer nog wil ontwerpen dan denken wij graag met u mee en geven u deskundig advies. Zowel voor nieuwbouw als renovatie bent u bij Badkamer Plaatsen.com aan het juiste adres. Wij zijn allround in ons werk en bouwen naast badkamer ook toiletruimtes, leggen tegelvloeren en nog meer op sanitair gebied. Wij werken samen met de beste badkamermonteurs, loodgieters, tegelzetters, timmerlui, stukadoors en elektriciens. Wij begrijpen heel goed dat u niet lang in de rommel wilt zitten en daarom plaatsen wij uw badkamer snel en efficiënt. Door een heldere communicatie en een strakke planning willen we in 2 weken uw badkamer afgerond hebben. U heeft een vast contactpersoon die elke bouwfase vooraf communiceert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij regelen alles van A tot Z en stap voor stap realiseren onze vakmensen uw droombadkamer. Persoonlijke aandacht van offerte tot aan de oplevering is onze kracht.

Mijn team en ik zijn de juiste vaklui voor uw project

  • Wij geven advies en komen kosteloos inmeten
  • Vakmanschap is vanzelfsprekend
  • Wij zijn de beste planners
  • Wij communiceren iedere bouwfase van te voren
  • Wij regelen alles van A tot Z
  • Én wij zijn altijd vriendelijk

Badkamer installateur van Badkamer Plaatsen.com

Om snel een mooie badkamer te plaatsen, monteren en installeren is een goede planning heel belangrijk. We hebben al honderden badkamers gebouwd en onze ervaring en expertise zetten wij graag voor u in. Wij kunnen binnen korte tijd uw badkamer plaatsen. Voor u het weet geniet u van uw droombadkamer die aan al uw verwachtingen voldoet. Het is niet niks om werklui over de vloer te hebben, daarom werken wij snel en netjes én we zijn altijd vriendelijk. Wij doen alles in overleg met u.

Badkamer installateur met jarenlange ervaring

Het inschakelen van een badkamer installateur kost geld. Wilt u vooraf weten wat de kosten van de nieuwe badkamer zijn? U kunt direct online de kosten van de badkamer installatie berekenen. Met een paar muisklikken weet u binnen een paar minuten waar u aan toe bent. Ons advies is gratis en wij komen kosteloos inmeten. Badkamer Plaatsen.com is hét adres voor badkamer montage, badkamer plaatsen en badkamer installeren. Wij zijn de badkamer installateur die op alle terreinen topprestaties wil leveren en geen concessies doet aan kwaliteit. Voor we de deur achter ons dicht doen geven we u uitleg over het gebruik en onderhoud zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw badkamer.

Contactgegevens

Kom in contact met ons!

Telefoon

06 - 29215624

Volg ons

Bedrijfs- aansprakelijkheids-verzekering: Centraal Beheer
Polisnummer: 3920404